Unelmien loma bungalowissa veden päällä

Miltä kuulostaisi hotellihuone, josta pääsee pulahtamaan suoraan raikkaaseen meriveteen? Vedenpäällinen bungalow on täydellinen majoitusvaihtoehto eksoottisella paratiisilomalla ja sopii yhtä hyvin romanttiselle lomalle kuin rentoutumiseenkin. Tässä listattuna huippukohteita joissa pääsee nauttimaan upeista maisemista ja lisäksi trooppisen luonnon läheisyydestä. Monissa hotelleissa on myös oma uima-allas tai poreamme sekä suoraan mereen johtavat portaat.

Gili Lankanfushi – Nord Male Atoll, Malediivit

Malediivit koostuvat useista pienistä saarista Intian valtamerellä. Saaret tarjoavat täydellisen paikan piiloutua muulta maailmalta ja keskittyä ainoastaan lomaan. Luksuskohteena tunnettu Malediivit on erityisesti häämatkailijoiden suosiossa, sillä se tarjoaa useita henkeäsalpaavia rantoja, joissa voi nauttia myös yksityisyydestä. Gili Lankanfushi -hotellissa rentoutuminen on viety äärimmilleen. Hotellissa pyritään siihen, ettei vierailijoiden tarvitse huolehtia mistään lomansa aikana ja tämän kokemuksen kruunaamiseksi hotellissa ei käytetä edes kenkiä. Hotellissa on tarjolla luksushuoneita vaativimpaankin makuun, mutta jo perusbungalowissa on oma kattoterassi sekä olohuone, joka on täysin ulkoilmassa. Todellista eksotiikkaa ja seikkailua hakevat voivat myös järjestää omannäköisensä häät Malediiveilla. Täällä on nimittäin mahdollista mennä naimisiin myös veden alla.


Gili Lankanfushi – Nord Male Atoll, Malediivit

Constance Le Prince Maurice – Poste de Flacq, Mauritius

Uskomattoman kauniilla Mauritiuksen saarella, Intian valtamerellä sijaitseva Constance Le Prince Maurice sijaitsee saaren kauneimmassa osassa ja houkuttelee erityisesti matkailijoita, jotka kaipaavat todellista paratiisisaarikokemusta. Tarjolla on loistavan valkoista hiekkaa, merta joka kimmeltää turkoosin eri sävyissä ja vehreää ja eksoottista luontoa. Majoituksen puolesta kyseessä on todellinen luksushotelli, sillä majoitusvaihtoehdoissa on valittavana 64 sviittiä, 12 perhesviittiä ja 12 vedenpäällistä villaa sekä lisäksi vielä kuninkaallinen sviitti. Ylellinen hotelli sulautuu kauniisti ympäristöönsä ja myös sisätilat on sisustettu tarkasti noudattamaan feng shuin periaatteita. Bungaloweissa majoittuvilla vierailla on käytössään lisäksi oma kalustettu terassi, joka sopii täydellisesti auringonlaskun ihailuun.

Constance Le Prince Maurice – Poste de Flacq, Mauritius

Berjaya Langkawi Resort – Pantai Kok, Malesia

Malesiassa Langkawin saarella sijaitseva lomakeskus Berjaya Langkawi Resort tarjoaa upean lomakohteen viidakon tuntumassa Malakansalmen rannalla, viidakon ja vuorten reunustamana. Viidakon läheisyys ja luksusbungaloweista avautuva upea näköala Andamaanienmerelle tekevät majoittumiskokemuksesta todella ainutlaatuisen. Sen lisäksi, että hotellissa voi yöpyä veden yllä, on heillä tarjolla myös huoneita, joissa pääsee nukkumaan aivan sademetsän kupeessa. Langkawi on tax-free aluetta, joten se on hyvä paikka myös ostosten tekemiseen. Moneen muuhun rantaparatiisiin verrattuna Pantai Kok on kohteena luonnonläheisempi ja yksityisempi.

Berjaya Langkawi Resort – Pantai Kok, Malesia

InterContinental Resort Tahiti – Tahiti, Ranskan Polynesia

Tahiti on kuuluisa eksoottinen paratiisi kaukana eteläisellä Tyynellämerellä. Loma näissä maisemissa on takuulla jotain uutta ja loman kruunaamiseksi myös majoitukseen kannattaa panostaa. InterContinental Resort Tahiti tarjoaa todellisen luksuslomakokemuksen. Hotellilla on oma laituri, jonka kautta vieraat pääsevät halutessaan suoraan nauttimaan kirkkaan turkoosista merestä. Myös bungaloweissa on viihtyisät terassit, joilta voi ihailla merta. Tahitilla on ympäri vuoden trooppisen lämmin ilmasto, joten matkan voi suunnitella mihin vuodenaikaan tahansa. Myös vesi on erittäin lämmintä, noin 25 astetta, joten vedessä viihtyy pitkiäkin aikoja.

InterContinental Resort Tahiti – Tahiti, Ranskan Polynesia

Likuliku Lagoon Resort – Malolo, Fidzi

 

Läntisellä Tyynellävaltamerellä sijaitsee eksoottinen paratiisi Fidzi, joka on tunnettu upeasta luonnostaan ja ystävällisistä ihmisistään. Fidzisaarten valtio koostuu 333 saaresta, joista noin sata on asuttuja. Tämän trooppisen unelmakohteen rauhallisessa laguunissa sijaitsee luksushotelli Likuliku Lagoon Resort. Hotellilla on 45 perinteistä bungalowia, joiden rakentamiseen on käytetty paikallisia materiaalia. Näiden lisäksi tarjolla on 10 vedenpäällistä bungalowia, joiden yksityiseltä terassilta voi nauttia Fidzin puhtaista ja houkuttelevista vesistä. Hotelli tarjoaa myös erilaisia aktiviteetteja, kuten snorklausta, sukellusta, kalastusta ja saarihyppelyä.

Likuliku Lagoon Resort – Malolo, Fidzi