Airbnb matkustajille

Asumme nykyaikaisessa maailmassa, jossa rajat kutistuvat ja yhä enemmän ihmisiä matkustavat planeettaamme sen toivossa, että he tutkivat sen joka nurkan. Maailmanmatkaajat vaeltavat maapalloa, etsien seuraavaa parasta asiaa ja haluten kokea uusia maita ja kulttuureita.

Täydellisen määränpään valitsemisen lisäksi on olemassa myös toinen ongelma, jotka kaikki matkaajat joutuvat kohtaamaan matkan valmistelussa, on majoitus. Parhaillaan, heille on monta vaihtoehtoa. Hotelleista ja hostelleista osa-aikaomistuksen lähteisiin, kaikki etsivät täydellistä majoituspaikkaa, jotta he voisivat nauttia matkastaan täysin siemauksin.

Airbnb:n historia ja alkuperä

Ennen tämän suositun sähköisen foorumin tuloa, matkaajat ympäri maailmaa joutuivat luottamaan perinteisimpiin menetelmiin majoituksen suhteen. Hotellit ja hostellit olivat hallitsevia tapoja etsiä asuntoja, vaikka joitakin vaihtoehtoisia ratkaisuja oli olemassa, kuten couchsurfing tai osa-aikaomistus. Vuonna 2008 perustettu Airbnb muutti tämän ikuisesti.

Sen perusti Joe Gebbia, Brian Chesky ja Nathan Blecharczyk ja se perustuu tällä hetkellä San Franciscoon. Sen nimi tulee lyhenteestä Air Bed and Breakfast ja toimii sivustona, johon voit rekisteröityä, etsiä, varata ja vuokrata asuinalueen. Idea alkoi siitä, kun kaksi foorumin pääperustajaa muuttivat olohuoneensa täysihoitolaksi kokouksen ajaksi, koska heillä ei ollut varaa vuokraan, aloitti jotakin joka mullisti majoitussektorin.

Tällä hetkellä ja vuoden 2016 tilastojen ja tietojen mukaan, Airbnb:llä on listauksia enemmän kuin 34 000 kaupungissa ja 191 maassa ja sillä on enemmän kuin 150 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti. Joten, mahdollisuus on, että minne vain suunnittelet seuraavan matkasi, löydät varmasti enemmän kuin yhden vaihtoehdon, josta valita.

Miksi valita Airbnb matkustaessa

Yksi olennaisin syy, miksi Airbnb on noussut huimasti ja tullut niin suosituksi, on sen valtava valikoima asuntoja foorumilla. Perinteiset majoitusratkaisut kuten hotellit tarjoavat yleensä lähes samoja palveluita ympäri maailmaa ja alue, jonka saat ovat yleensä rajallisia ja ahtaita. Perinteisellä isännöinnillä on myös tapana olla kalliimpaa kuin Airbnb. Airbnb:n avulla voit vuokrata koko talon monilla palveluilla, jotakin joka voi tarjota sinulle enemmän joustavuutta.

Monessa Airbnb:n laitoksessa voit saada koko keittiön itsellesi, joka ei yleensä ole mahdollista hotelleissa. Voit vierailla torilla kanssamatkustajien kanssa, ostaa ruokaostoksia ja virvokkeita, jotka voit säilyttää jääkaapissasi ja voit kokata oman ruokasi. Tämä vähentää matkasi kustannuksia huimasti ja tarjoaa sinulle erilaisia kokemuksia, joita et voisi saada hotellissa. On kuitenkin olemassa tapauksia ja taloja, jotka rajoittavat pääsysi joihinkin palveluihin, jokin jota kerrotaan varauksesi aikana. Yleensä tämä on laitoksissa, jossa omistaja tai joku muu asuu kanssasi huoneistossa, joka ei ole epätavallista. Kaikki tämä sisälletään listauksen kuvauksessa, mutta uskomme, että se voi antaa toisen edun matkallesi.

Tällä tavalla voit tavata paikallisia ja ystävystyä. Voit saada vinkkejä ja mahtavia paikkoja, joihin voit mennä syömään ja juomaan ja joita et löydä netistä. Saat myös mahdollisuuden lähestyä henkilökohtaisesti ja oppia tuntemaan laitoksen omistajan. He ovat enemmikseen ystävällisiä ja heillä on ainutlaatuinen oivallus kaupungissa asumisesta ja he voivat suositella joitakin ei-turistipaikkoja ja hyvin piilotettuja paikkoja joissa vierailla. Uskomme, että tämä lähestymistapa ei ole jotakin, jonka hotellin portinvartija voi sinulle tarjota.

Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä, valtavan valikoiman ja isäntätyyppien ja laitosten johdosta, joita Airbnb tarjoaa, voit kokea ainutlaatuisia kokemuksia, jotka menettäisit muuten. Esimerkiksi, viime matkamme aikana Kreikkaan, vuokrasimme talon, joka oli luentosalin vieressä. Tämän lisäksi he tarjosivat meille ilmaisen Netflix-käyttäjän ja kutsuivat meidät luentosaliin konserttiin ja gaalaan jälkeenpäin, olisimme jääneet vaille tästä, jos olisimme oleskelleet tavallisessa hotellissa.

Yllä mainittujen syiden ja monen muun takia uskomme, että Airbnb on ihanteellinen majoitus matkasi aikana. Verkko tarjoaa turvallisuuden tunnetta ja läpinäkyvyyttä sekä saat lisää tilaa ja palveluita halvemmalla. Ja lopulta, saat asua ja tuntea kaupunkia ainutlaatuisella tavalla ja kokea matkasi sekä matkustaa täysin. Seuraavan kerran, kun suunnittelet matkaasi, vieraile verkkosivustolla tarkistaaksesi, mitä on tarjolla ja selaa kuvia eri asunnoista. Yksi asia on varmaa: jokaisella talolla on oma luonteensa, fiilis ja hienoja juttuja, joita voit kokea ja kokeilla.